Na drie harde edities van Roffest presenteren we samen met Het Kaasschaafcollectief Utregse Unie. HAL16, het voormalige schoolgebouw dat is uitgegroeid tot de huiskamer van urban beats, maakt dit avond festival mogelijk op 16 november. Centraal staan progressieve artiesten die de vaandel van urban beats en hiphop dragen, een rendez-vous van DJ’s, MC’s, producers en visual artists.

poster_4web-editUtregse Unie vertegenwoordigt pioniers die de grenzen van urban beats en hiphop verkennen; artiesten die met hun werk boven het maaiveld uitsteken en authenticiteit uitstralen. Sticks & MoonJameszooBoeboeStropstrikkers en Nangdo zijn een hand vol namen die de line-up eer aan doen. Van vroeg in de avond tot diep in de nacht kan je komen dansen op de beste beats.

MC Atactic van Boemklatsch kijkt goed terug op Roffest en ziet uit naar Utregse Unie: “Stralende zon, stromende regen; het maakte niet uit. Roffest is Utrecht. Het mooie van dit festival was dat je alle hiphop disciplines kon bekijken in één dag en dan ook meteen de crème de la crème. Perfecte vibes + killer line-ups en dat allemaal in je eigen stad. Dezelfde awesomeness wordt dit keer onder een dak geplaatst, in HAL16. Bass muziek in al haar vormen. Get ready to mash it up!”

Facts
Utregse Unie
Zaterdag 16 november 20:00 – 04:00 uur
HAL16 – Archimedeslaan 16, Utrecht
Toegang: Gratis
www.hal16.nl