De Coöperatie is een platform voor artistiek talent uit de grootstedelijke kunst- en cultuursector. Sinds 2013 brengen Habek (Roffest, Utreg Centraal, Wax and the City) en Het Kaasschaafcollectief (Soestvrijstaal, Bijschaven, Breakfestival) kennis, ondernemerschap, netwerk en voorzieningen samen binnen dit intensieve partnerschap. Daarbij is de gelijke opvatting leidend: investeer in talent dat in kwaliteit en originaliteit boven het maaiveld uitsteekt, juist in deze tijd. Dit zijn de mensen die later het culturele gezicht van de stad en regio bepalen. Vandaar het motto: Exceed what is by imagining what is yet to come.

Jaarlijks staan er drie activiteiten op het programma: No Man’s Land, de expertmeeting en showcase, MASTER!, het ontwikkelingstraject voor urban- en poptalent, en Utregse Unie, het urban beats & culture festival. In de nazomer van 2014 zal De Coöperatie een tweede, grotere editie van Utregse Unie organiseren.

De Coöperatie is op zoek naar een gedreven, stressbestendige creatieveling met een passie voor marketing en communicatie. Heb jij affiniteit met festivals en de urban cultuur? Weet jij wat in de stad leeft en hoe je dit publiek met een vlotte pen kan benaderen? Ben jij zelfstandig, maar kun je ook in teamverband werken? Dan ben jij wellicht onze match. 

Voor de organisatie van het eendaags festival Utregse Unie zoeken wij een HBO stagiair(e) voor 28-32 uur per week die woonachtig is in Utrecht. De stage start in juli voor een minimale duur van vier maanden. 

Taken:

– Ondersteuning bij marketing-, communicatie- en publiciteitswerkzaamheden ter voorbereiding van het festival Utregse Unie;
– Contentbeheer voor de website van Utregse Unie;
– Concept festivalkrant ontwikkelen en uitwerken;
– Verantwoordelijk voor beheer social media;
– Ondersteuning van algemene organisatie door bijv. notuleren;
– Verslaglegging marketing- en communicatietraject.

Ben jij onze match? Mail dan je motivatiebrief en je CV naar Tim van Reyswoud (info@decooperatie.net).Wil je meer informatie? Bel dan naar 030-2920950 en vraag naar Tim (aanwezig op dinsdag en donderdag).