Op 29 oktober vindt de eerste editie van Club No Man’s Land plaats in Kytopia, gevestigd het voormalige Tivoli Oudegracht. Een avondprogramma voor de nieuwe generatie makers en managers die een opleiding volgen in het MBO en HBO kunstvakonderwijs. Elk kwartaal creëert De Coöperatie de ruimte voor ontmoeting en kennisdeling om tot nieuwe inzichten en samenwerkingen te komen. De organisatie investeert met dit initiatief in verschillende netwerken en legt de verbinding tussen onder andere de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, de Herman Brood Academie en de Nederlandse Popacademie.

Het programma gaat van start met showcases van Find Us In Slumberland en Batobe. Daaropvolgend nemen Leon Happé (A&R Universal), Marcel Albers (M.A.R.S. Worldwide), Anna Oosterling (O.a. tourmanager Chef’Special) en Joris van Welsen (Radar Agency) plaats op de bank voor een Q&A. Zij gaan het gesprek aan met de professionals van morgen over actualiteiten en trends binnen het werkveld. Na de terugkoppeling volgen showcases van Morning Daze en The Great Communicators. Het programma wordt afgesloten met een borrel.

Club No Man’s Land programma

20:00 // Inloop
20:30 // Showcase Find Us In Slumberland
20:45 // Showcase Batobe
21:00 // Q&A over actuele ontwikkelingen in de creatieve industrie met Leon Happé (A&R Universal), Marcel Albers (M.A.R.S. Worldwide), Anna Oosterling (O.a. tourmanager Chef’Special) en Joris van Welsen (Radar Agency) op de bank.
22:00 // Showcase Morning Daze
22:15 // Showcase The Great Communicators
22:30 // Borrel

Inschrijven voor Club No Man’s Land kan middels het registratieformulier op www.decooperatie.net.