MASTER is het ontwikkelingstraject voor urban- en poptalent en biedt ondersteuning aan talentvolle makers die tegen artistieke of zakelijke obstakels aanlopen. MASTER gaat samen met het talent op zoek naar persoonlijke vragen en knelpunten.

Wat kan ik verbeteren aan mijn techniek? Op welke wijze is mijn artistieke en persoonlijke ontwikkeling onderdeel van mijn carrière? Hoe ontwikkel ik een visie op mezelf en mijn werk? Hoe maak ik de vertaalslag van studionummers naar een liveshow? En welk management past het beste bij mijn werk?

Duidelijke vervolgstappen in de vorming van de eigen beroepspraktijk worden onderzocht en talent krijgt hierbij zelf de mogelijkheid om een geschikte coach voor te stellen. Aan de hand van een concrete leervraag wordt vervolgens een traject opgetuigd dat zich richt op het definiëren, optimaliseren en professionaliseren van talent. Samen met de coach werkt de maker gericht naar een einddoel, bijvoorbeeld een release of liveshow.

Meer weten? Lees hiernaast over ervaringen van onze MASTER deelnemers.

Het laatste nieuws over MASTER:

  • GIAN komt met inspirerende Quarantine Tapes

    GIAN komt met inspirerende Quarantine Tapes

    You Should Listen is de nieuwe track op de Quarantine Tape van GIAN. Hun advies is om in deze periode zo veel mogelijk te proberen vooral aan dingen te werken waar je normaal niet […]

  • De Baron brengt nieuwe video uit voor Maar jij

    De Baron brengt nieuwe video uit voor Maar jij

    De Baron heeft een na een heftige uitbraak van het acute-danssyndroom een zeer vermakelijke coöperatieve video uitgebracht voor hun nieuwe track ‘Maar jij’. Bekijk hier de nieuwe video van Maar jij!! Beluister Maar jij […]