CLUB NML is hét kennis- en netwerkevenement van De Coöperatie voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een panel van experts om een nieuw onderwerp uitvoerig te bespreken. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.

Tijdens Popronde Utrecht op donderdag 10 oktober presenteert De Coöperatie een gloednieuwe editie van CLUB NML. Deze speciale avond staat natuurlijk in het teken van liveshows. Want hoe onderscheid je je van de rest en wat is er voor nodig om je publiek te overtuigen? Wanneer is jouw act relevant en hoe speel je jezelf in de kijker? We hebben een panel van experts voor jullie samengesteld dat ingaat op deze vragen. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de aansluitende borrel. Kom je een biertje drinken?

Nieuwsgierig wie er in het panel zit? We maken de leden een voor een bekend, dus RSVP via Facebook zodat je geen updates mist. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Instagram! Deelname is gratis, maar het is wel noodzakelijk dat je je aanmeldt. Dat kan via de rode knop hiernaast ►

AANMELDKNOP CLUB NML
save-the-date-Recovered_Liveshows_v1

Foto’s – 8 mei in De Helling

Bekijk hier alle foto’s van de laatste editie.