De Coöperatie is een creatief productieplatform voor talentvolle makers uit de pop, hiphop en elektronische muziek in de regio Midden-Nederland.

Wij bieden tijd, ruimte en expertise om vragen te duiden en ontwikkeling de juiste richting in te helpen. We ondersteunen met reflectie, kennis en netwerk, wat we verweven hebben in onze projecten.
We leveren maatwerk. Eigenheid en potentieel wordt daarmee (beter) aangesproken en krijgt de ruimte om volgende stappen te zetten in het persoonlijke en artistieke proces.

We zijn verankerd in het Utrechtse culturele veld en onze missie is het verrijken van Utrecht en Midden-Nederland met nieuw muzikaal en creatief talent.
We laten ons inspireren door internationale artistieke trends en culturele ontwikkelingen en doen landelijk mee in de voorhoede als het gaat over talentontwikkeling, vernieuwing en experiment.

De Coöperatie:
Voor ons zijn de breuk- en scheidslijnen, de tussenruimtes en de rafelranden de plaatsen waar het gebeurt. Zolderkamers, oefenruimtes en thuisstudio’s. Plekken waar via onderzoek en ontwikkeling nieuwe creativiteit het licht ziet en waar er via samenwerking nieuwe wegen ontdekt en bewandeld worden.

“Exceed what is by imagining what is yet to come”

Onze deur staat altijd open. We nodigen je graag uit om eens te komen praten.