De Coöperatie

De Coöperatie is een creatief productieplatform voor talentvolle makers uit de pop, hiphop en elektronische muziek in de regio Midden-Nederland.

Wij bieden tijd, ruimte en expertise om vragen te duiden en ontwikkeling de juiste richting in te helpen. We ondersteunen met reflectie, kennis en netwerk, wat we verweven hebben in onze projecten. We leveren maatwerk. Eigenheid en potentieel wordt daarmee (beter) aangesproken en krijgt de ruimte om volgende stappen te zetten in het persoonlijke en artistieke proces.

We zijn verankerd in het Utrechtse culturele veld en onze missie is het verrijken van Utrecht en Midden-Nederland met nieuw muzikaal en creatief talent. We laten ons inspireren door internationale artistieke trends en culturele ontwikkelingen en doen landelijk mee in de voorhoede als het gaat over talentontwikkeling, vernieuwing en experiment.

De Coöperatie:
Voor ons zijn de breuk- en scheidslijnen, de tussenruimtes en de rafelranden de plaatsen waar het gebeurt. Zolderkamers, oefenruimtes en thuisstudio’s. Plekken waar via onderzoek en ontwikkeling nieuwe creativiteit het licht ziet en waar er via samenwerking nieuwe wegen ontdekt en bewandeld worden.

“Exceed what is by imagining what is yet to come.”

Onze deur staat altijd open. We nodigen je graag uit om eens te komen praten.

Bestuur & Directie

De Coöperatie (Stichting CPRT) werkt met een Raad van Toezicht-model. De organisatie voert haar werkzaamheden uit onder leiding van directeur-bestuurder Robert Kouijzer.

Raad van Toezicht

Astrid Elburg (Elburg Consultancy) – Voorzitter
Caspar Nieuwenhuis (Directeur Hogeschool voor de Kunsten Utrecht – Theater)
Robert Snoeijenbos (Directeur International Welcoming Centre Utrecht Region )
Chantelle Rodgers (Directeur Music Matters Rotterdam)

Team

robert

Robert Kouijzer
Directeur-bestuurder

Ella Stoffers
Assistent Zakelijke Leiding & Bedrijfsvoering

Misha van der Winkel
MASTER (ontwikkelingstraject)

Chris van Beek
Programma

Wout Bekhuis
PR & Communicatie

lisa

Lisa Schoemaker
Programma