De Coöperatie

De Coöperatie is een productieplatform, verankerd in het Utrechtse culturele veld, dat muzikaal talent aanboort. De missie: Utrecht en Midden-Nederland verrijken met nieuw muzikaal en creatief talent.

Een speciale eigenschap verdient specifieke aandacht; ruimte voor onderzoek, experiment en ontwikkeling is daarom essentieel. De Coöperatie investeert in duurzame carrières voor deze individuele talenten door middel van adviesgesprekken en op maat gemaakte coachtrajecten. Zodra het talent is klaargestoomd, presenteert De Coöperatie het op passende wijze aan publiek.

Om dit talent van de toekomst zo goed mogelijk te begeleiden, onderzoekt De Coöperatie voortdurend de trends en nieuwe ontwikkelingen binnen het culturele veld, het kunstvakonderwijs en de muziekindustrie. De kennis en inzichten die De Coöperatie opdoet, deelt zij als een ware pionier middels innovatieve projecten en netwerkbijeenkomsten met haar partners in het culturele veld.

Onze deur staat altijd open. We nodigen je graag uit om eens te komen praten.

Bestuur & Directie

De Coöperatie (Stichting CPRT) werkt met een Raad van Toezicht-model. De organisatie voert haar werkzaamheden uit onder leiding van directeur-bestuurder Robert Kouijzer.

Raad van Toezicht

Marjolein Rietveld (Directeur Kunstbende)
Caspar Nieuwenhuis (Directeur Hogeschool voor de Kunsten Utrecht – Theater)
Robert Snoeijenbos (Directeur International Welcoming Centre Utrecht Region )

Visuele weergave van De Coöperatie

Team

robert

Robert Kouijzer
Directeur-bestuurder

tim

Tim van Reyswoud
Marketing & communicatie

douwe

Douwe Esschendal
Projectleider MASTER

lisa

Lisa Schoemaker
Projectleider No Man’s Land & Club No Man’s Land