Bij CLUB NML maken wij het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en muziekindustrieprofessionals. Luister naar het panelgesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.

Tijdens Popronde Utrecht op donderdag 10 oktober presenteert De Coöperatie een gloednieuwe editie van CLUB NML. Deze speciale avond staat natuurlijk in het teken van liveshows. Want hoe onderscheid je je van de rest en wat is er voor nodig om je publiek te overtuigen? Wanneer is jouw act relevant en hoe speel je jezelf in de kijker? We hebben een panel van experts voor jullie samengesteld dat ingaat op deze vragen: Ilana van den Berg (EKKO), Ties Timmers (Radar Agency) en Koen van de Wardt (Klangstof). Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de aansluitende borrel. Kom je een biertje drinken?

Mis geen updates: zet jezelf op aanwezig op ons Facebook-evenement! Heb je al een vraag die onze host écht niet mag overslaan? Laat deze dan hieronder achter.

Voornaam*

Achternaam*

Naam school*
Hogeschool voor de Kunsten UtrechtHerman Brood AcademieNederlandse Pop AcademieAnders, namelijk:

Naam opleiding / afstudeerrichting*

E-mailadres*

Heb je een vraag voor de gasten? Stel hem alvast hieronder!

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan.