MASTER! ondersteunt talentvolle muzikanten en acts die tegen serieuze artistieke en/of zakelijke obstakels aanlopen. Daarom onderzoeken wij de wensen en behoeften van de talenten en matchen deze met de huidige muziekindustrie. MASTER! biedt het talent de ruimte om zich te ontwikkelen en voor te bereiden op de volgende fase in hun muzikale loopbaan. De drie trajecten die MASTER! biedt zijn: PerformanceSound of Instrument.

Er is weer een MASTER!-traject van start gegaan. Zangeres Sanguita heeft reeds samen gewerkt met verschillende Nederlandse artiesten waaronder Perquisite (van Pete Philly & Perquisite), Rose Spearman, GMB, Jiggy Dje, Akwasi en Steffen Morrisson. Ook werkte zij met producers als Soulsearchin (Winne, Ali B, Gers Pardoel) en Antoon Tolsma (Boris, Berget Lewis). Nu is zij toe aan de volgende stap: het ontwikkelen van haar eigen sound, waarvan zij de oorsprong ontdekt heeft nadat zij 5 maanden in het buitenland zat.
 Via een van de scouts van De Coöperatie kwam Sanguita bij MASTER! terecht en werd zij gekoppeld aan PAX (The Kyteman Orchestra).

“Het MASTER!-traject sprak mij aan omdat het precies biedt waar ik nu in mijn creatief proces naar op zoek ben. Iemand die mij kan adviseren bij het uitdiepen van mijn eigen sound. Zowel op gebied van productie, als ook het bewuster worden van wat mijn stem uniek maakt en hoe dat te gebruiken. Dat is wat ik zocht om in alle rust mijzelf als zangeres te kunnen ontwikkelen,” aldus Sanguita.

“Tegelijkertijd kan ik alles wat ik uit de sessies van het MASTER!-traject haal, direct toe passen in de praktijk, omdat ik ‘as we speak’ met mijn producer aan mijn tracks werk en zo direct mijn sound kan vormgeven en uitbouwen,” zegt Sanguita. “Ik kan niet wachten om mijn muziek met de wereld te delen in 2015!”