Op donderdag 7 november 2013 vindt de eerste editie van No Man’s Land plaats op De Zeedijk in Utrecht. Met dit programma zet De Coöperatie in op het zichtbaar maken van talentontwikkeling en het verbinden van de partijen die zich hiervoor inzetten. Het programma is ambitieus; het zoekt naar nieuwe manieren, plannen en successen voor de toekomst.

Het programma gaat van start met een inleiding op No Man’s Land en een keynote van Grote Prijs winnaar en inmiddels gevestigde maker Typhoon. Daaropvolgend kunnen de deelnemers aan drie verschillende werkgroepen deelnemen. Na de terugkoppeling verzorgt Bombay Show  Pig – met volgens Nu.nl “een hoog verslavende werking” – een akoestisch optreden en wordt u uitgenodigd voor de borrel en het buffet. In Tivoli Spiegelbar wordt aansluitend een programma gepresenteerd waar Hamertje Tik en Sneaze, talenten uit het MASTER programma, showcases verzorgen. Het complete programma vind je hier.

Noteer 7 november alvast in je agenda en blijf op de hoogte van het programma via www.decooperatie.net. Inschrijven kan middels het registratieformulier op de website.