Het Utrechtse productieplatform voor muziek- en beeldcultuur, De Coöperatie, introduceert op 29 oktober Club No Man’s Land in Kytopia. Een avondprogramma voor de nieuwe generatie makers en managers die een opleiding volgen in het MBO en HBO kunstvakonderwijs. Elk kwartaal creëert de organisatie de ruimte voor ontmoeting en kennisdeling om tot nieuwe inzichten en samenwerkingen te komen. De Coöperatie investeert met dit initiatief in verschillende netwerken en legt de verbinding tussen onder andere de Hogeschool voor de Kunsten, de Herman Brood Academie en de Nederlandse Popacademie.

Programma
Het programma gaat om 20:00 uur van start met showcases van Find Us In Slumberland en Batobe. Daaropvolgend nemen Leon Happé (A&R Universal), Marcel Albers (M.A.R.S. Worldwide), Anna Oosterling (O.a. tourmanager Chef’Special) en Joris van Welsen (Radar Agency) plaats op de bank voor een Q&A. Zij gaan het gesprek aan met de professionals van morgen over actualiteiten en trends binnen het werkveld. Na de terugkoppeling volgen showcases van Morning Daze en The Great Communicators. Het programma wordt afgesloten met een borrel. Inschrijven kan via de website: www.decooperatie.net.


Derde editie No Man’s Land zoekt naar nieuw perspectief talentontwikkeling
Club No Man’s Land komt voort uit het gevestigde kennisevenement No Man’s Land, het programma voor professionals uit de cultuur- en marktomgeving. De opkomende stroming jonge makers geeft aan waar het over moet gaan, waar nu behoefte aan is. Zij zetten het professionele, educatieve en culturele circuit op scherp en leiden de discussie. No Man’s Land laat zien wat de regio Utrecht aan talent voortbrengt maar ook waar de vragen liggen op het gebied van talentontwikkeling. Het programma is ambitieus: het zoekt naar nieuwe manieren, plannen en successen voor de toekomst. No Man’s Land vindt plaats in de middag voorafgaand aan het avondprogramma.

No Man’s Land is een momentopname van de creatieve hartslag van de stad.