15 april 2020

UPDATE:
Door de nieuwe richtlijnen rondom COVID-19, het corona virus, en omdat we graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen, hebben wij besloten dit evenement te annuleren. We doen ons best deze editie van CLUB NML op een later moment te laten plaatsvinden. Houd onze socials in de gaten voor nieuwe initiatieven updates en ander nieuws.
——————————————————————————————————————–
Op woensdag 15 april vindt CLUB NML plaats in FLUOR.

Deze editie van CLUB NML staat in het teken van songwriting. Je bent klaar voor het serieuzere schrijfwerk, maar hoe pak je dat aan? Wat zijn belangrijke zaken als je begint met het schrijven van een nieuwe song en waar is eigenlijk het begin? Wat is jouw sound, waar vind je goede inspiratiebronnen en hoe behoud je eigenheid? Tijdens CLUB NML bieden de experts van het panel inzicht in het schrijfproces en vertellen je welke werkwijzen nu echt succesvol zijn. Krijg advies en tips over hoe je omgaat met een writer’s block en andermans meningen.

CLUB NML is hét kennis- en netwerkevenement van De Coöperatie voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een panel van experts om een nieuw onderwerp uitvoerig te bespreken. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.

De panelleden worden de komende weken één voor één bekend gemaakt in het Facebook-event en op Instagram. Heb je al een specifieke vraag die onze host absoluut niet mag overslaan? Vergeet dan niet deze vraag mee te sturen wanneer je je aanmeldt.

CLUB NML is gratis toegankelijk. Aanmelden is wel verplicht. Dit doe je gemakkelijk en snel HIER.

Alle info op een rijtje:

– Datum: 15 april 2020
– Locatie: FLUOR – Oliemolenhof 22, Amersfoort
– Deur open: 20:00 uur
– Aanvang: 20:30 uur
– Entree: gratis

CLUB NML is een evenement van De Coöperatie. Deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door FLUOR