Op woensdag 10 juni vindt CLUB NML // Online plaats bij jou thuis! Deze editie staat in het teken van het songwriting-proces.
 
We zitten thuis en dat betekent: tijd om te werken aan nieuwe songs. In deze 2e editie van de Songwriting Sessies nodigt Simon Akkermans een opvallende muziekschrijver uit om te kijken naar de muzikale kant van songwriting. Welke sounds passen bij jou? Hoe schrijf je een pakkende melodie, en waar begin je dan? Door welke geluiden en instrumenten kun je je laten inspireren? De host en zijn gast ontdekken hoe je een andere toon kunt aanslaan, zonder uit de toon te vallen.
 
De gast van deze editie wordt bekend gemaakt in het Facebook-event en op Instagram (www.instagram.com/de_cooperatie). Heb je al een specifieke vraag die onze host absoluut niet mag overslaan? Laat het dan even weten tijdens je aanmelding!
 
CLUB NML // Online is hét online kennis- en netwerkevenement van De Coöperatie voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een of meerdere experts om een nieuw onderwerp te bespreken.
 
Alle info op een rijtje:
– Datum: 10 juni 2020
– Locatie: even aanmelden via het formulier
– Scherm aan: 20.30 uur
– Meedoen = gratis (Aanmelden is wel noodzakelijk. Na het aanmelden ontvang je een mail met de Zoom link)