Op woensdag 27 mei vindt de volgende editie van CLUB NML // Online plaats bij jou thuis!

Deze editie van CLUB NML // Online staat in het teken van het songwriting-proces.

We zitten thuis en dat betekent: tijd om te werken aan nieuwe songs. In deze eerste editie van de serie Songwriting Sessies nodigt de host een opvallende muziekschrijver uit om op zoek te gaan naar inspirerende manieren om het schrijfproces aan te vliegen. Waar haal je inspiratie vandaan? Hoe ga je om met writersblock? En hoe ontdek je je eigen sound? Ontdek wat jij kunt doen om je schrijfdrang te voeden en nieuw werk te laten bloeien.

Het panel van deze editie wordt bekend gemaakt in het Facebook-event en op Instagram. Heb je al een specifieke vraag die onze host absoluut niet mag overslaan? Laat het dan even weten tijdens je aanmelding!

CLUB NML // Online is hét online kennis- en netwerkevenement van De Coöperatie voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een of meerdere experts om een nieuw onderwerp te bespreken. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de chat.

CLUB NML // Online is gratis. Aanmelden is wel noodzakelijk. Dit doe je gemakkelijk en snel HIER. Na je inschrijving ontvang je van ons de URL om in te loggen voor het online event.

Alle info op een rijtje:
– Datum: 27 mei 2020
– Locatie: even aanmelden via het formulier
– Scherm aan: 20.30 uur
– Meedoen= gratis (Aanmelden is wel noodzakelijk)