Ben jij die talentvolle rapper die Nederland nog moet ontdekken? Ga dan de strijd aan met zeven andere rappers in deze cypher (rapwedstrijd): drop 16 bars op een verse beat van BENG, bewijs dat jij de beste bent en win studiotijd in de studio waar ook Ali B, Numidia en Famke Louise hun tracks opnemen!

Meedoen? Download dan de beat van BENG en maak een video waarin je 16 bars dropt op deze beat. Stuur vervolgens je inzending naar ons vóór woensdag 25 november 13.00 uur.

Beste rappers
Op 26 november maakt de selectiecommissie de beste acht rappers bekend. Zit jij erbij? Dan wordt jouw inzending op 1 december live beoordeeld tijdens No Man’s Land door de jury, die bestaat uit vier toonaangevende vrouwen uit de hiphopscene: Hanneke de Jonge (WOLF Bookings), Mahi Khalesi (ROQ ‘N Rolla Music), Numidia (SPEC.) en Ouassima Tajmout (FunX, Spike, MTV First).

Prijzen
Voor de grote winnaar op 1 december liggen geweldige prijzen klaar: je krijgt een beat van BENG, maar je wint ook studiotijd met een echte producer in de TRIFECTA-studio en een adviesgesprek met iemand van TRIFECTA, SPEC. of WOLF Bookings!

Hiphopsterren
Deze cypher wordt in samenwerking met TRIFECTA, SPEC. en WOLF Bookings georganiseerd. TRIFECTA is het muzieklabel van artiesten als Famke Louise en Supergaande, SPEC. verzorgt het management van onder meer Jack $hirak en Ali B, en WOLF Bookings is een boekingskantoor dat zich richt op urban acts als Ronnie Flex en BOEF. Word jij de volgende in dit rijtje?

Ben jij ready om Nederland over te nemen? Bestel je ticket en meld je aan!