De tweede editie van No Man’s Land staat! Binnen het thema ‘Independent Culture – Vakmanschap is Meesterschap’ zijn we aan de slag gegaan met de processen van de jonge maker. Okay, je maakt iets en je hebt talent, maar hoe zit het met je zelfstandigheid, durf, initiatief en creativiteit en met wie kun je daarover het beste praten en eventueel samenwerken? In gesprek met elkaar werd kennis gedeeld over wat nodig is om te maken, zichtbaar te zijn en desgewenst ook bereik te hebben. Een carrière wordt gevormd door grotere en kleinere keuzes; verschillende voorbeelden hiervan zijn op de dag gepresenteerd. Buiten de deelsessies om werden onderling verbindingen gelegd om het gesprek te vervolgen.

In 2015 volgt er een nieuwe editie van No Man’s Land, waar wij dit gesprek graag voortzetten en tegelijk inhaken op actuele thema’s en vraagstukken.

Wij kijken terug op een constructieve en vruchtbare dag. Dank voor jouw komst en bijdrage aan No Man’s Land. Een sfeerimpressie van de dag vind je op de No Man’s Land pagina. De verslagen volgen binnen twee weken.