banner-no-mans-land-2020

No Man’s Land, de jaarlijkse conferentie voor muzikanten, muziekprofessionals en beleidsmakers in Nederland, keert dit jaar terug met een digitale editie op 1 en 2 decemberDe editie van dit jaar staat in het teken van ‘Het belang van (artistieke) eigenheid’. 

In de afgelopen jaren hebben we zeven prachtige edities van het evenement neergezet. Elke editie werd steeds weer groter en uitgebreider dan die van het jaar ervoor. Vorig jaar mochten we op de 30 programmaonderdelen meer dan 600 bezoekers verwelkomen in TivoliVredenburg.

Dit jaar dus digitaal, wat houdt dat in? De conferentie gaat plaatsvinden op een nieuwe website met een livestream. Het programma bestaat zoals gewoonlijk uit inspiratiesessies, paneldiscussies, crash courses, expertsessies en meer. Op de congresdagen wordt er een mix van live sessies en opgenomen sessies gestreamd. Op basis van onderwerp zijn er ook verschillende chats actief. Interactiviteit en contact online is een uitdaging. We zetten in op een aantrekkelijke en toegankelijke omgeving, waarbij er laagdrempelig allerhande informatie en gedachten gebracht, gehaald en gedeeld kunnen worden.

No Man’s Land maakt gebruik van de omstandigheden dit jaar en zet in op het digitale spoor. Een spoor waarvan we al langer de kracht zien in de combinatie met ons fysieke programma. We maken een online platform, dat informatie mooi organiseert en samenvat en toegankelijk maakt voor bestaande én nieuwe publieksgroepen. Kennis en netwerk worden effectiever en bovenal flexibeler verspreid. Geregeld wordt het platform actief in de vorm van gesprekken, lezingen of een (mini)conferentie.

Op dinsdag 1 december en woensdag 2 december ben je van harte welkom bij de online conferentie: zet de data dus vast in je agenda!

In de komende weken zal je meer te horen krijgen over de nieuwe website, ticketverkoop, het programma, en hoe je als artiest kan deelnemen aan de conferentie. Meld je intussen alvast aan op het Facebook event.

 


Op de hoogte blijven van No Man’s Land 2020? 


Volg De Coöperatie op 
InstagramFacebook en
abonneer je op de nieuwsbrief
 en mis geen enkele update!