No Man’s Land is een jaarlijkse muziekconferentie en biedt makers en professionals uit de muziekwereld de kans om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en kennis te delen.

Als vanouds stelt de expertmeeting actuele vraagstukken aan de kaak. In verschillende deelsessies gaan beleidsmakers, marktpartijen en makers met elkaar in gesprek om tot nieuwe successen voor de toekomst te komen. De muzikantenmarkt voorziet de nieuwe generatie makers en muziekprofessionals van nieuwe kennis en praktische tips door middel van een demospreekuur, panelgesprekken, flitscolleges, inspiratiesessies en speeddates met muziekprofessionals. Ook spelen tijdens No Man’s Land een aantal acts afkomstig uit het talentontwikkelingsprogramma MASTER van De Coöperatie.

Op de hoogte blijven van No Man’s Land 2019? Schrijf je onderaan de website in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

  • Opinie: Album tracks bestaan niet meer

    Opinie: Album tracks bestaan niet meer

    Gedurende zijn jarenlange carrière heeft Simon Akkermans van dichtbij grote veranderingen gezien in de manier waarop artiesten hun creatieproces benaderen. Heeft dit te maken met een veranderend muzieklandschap en de snelheid waarmee gereleased wordt? […]

Web

No Man’s Land 2018 – Foto’s

button_nml2018