No Man’s Land is een jaarlijks programma voor makers én de mensen die zich voor hen inzetten. De expertmeeting heeft als focus het zichtbaar maken van het creatieve proces en verbinden van opkomend talent met het professionele en culturele circuit. Het programma is ambitieus: het zoekt naar nieuwe manieren, plannen en successen voor de toekomst. No Man’s Land gaat over de ruimte waar dit talent zich oprecht, gemoedelijk en met respect kan ontwikkelen en vernieuwen. Dit jaar staat het thema ‘Over autonomie en de waarde’ centraal.

Hoe houdt de maker zich staande in een onstuimige omgeving waarin markt, publiek en financiering trekken aan het creatieve proces? Enkel maken is niet genoeg; de artiest moet zich zakelijk en organisatorisch ontwikkelen. Hij of zij wordt zelf de drijvende kracht in het vinden van een basis voor de artistieke vorming. Wat ziet het netwerk – van maker tot podium, van fonds tot label, van afnemer tot instelling – als bouwstenen voor een krachtige, doeltreffende ondersteuning van de creatie?

Kom op donderdag 2 november 2017 naar de vijfde editie van No Man’s Land in Kytopia. Inschrijven voor No Man’s Land kan middels het registratieformulier (zie de rode knop rechts). Hier kun je tevens je voorkeur voor een deelsessie aangeven. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Deelname is gratis.

  • Bedankt voor No Man’s Land 2017

    Bedankt voor No Man’s Land 2017

    No Man’s Land 2017 – Over autonomie en de waarde – zit erop! Via deze weg willen we graag alle aanwezigen bedanken voor hun komst en bijdrage aan een waardevolle dag. Een speciaal bedankje […]

  • VOL! Inschrijvingen No Man’s Land 2017 gesloten

    VOL! Inschrijvingen No Man’s Land 2017 gesloten

    Met veel genoegen kunnen we melden dat de inschrijvingen voor No Man’s Land 2017 zijn gesloten! Het maximaal aantal deelnemers is bereikt en alle deelsessies zitten vol. De vijfde editie van No Man’s Land […]

button2

No Man’s Land 2016 – Foto’s

No Man’s Land 2016 – Aftermovie