CLUB NML is hét kennis- en netwerkevenement van De Coöperatie voor aanstormende makers en managers. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en muziekindustrieprofessionals. Elke editie selecteren we een panel van experts om een nieuw onderwerp uitvoerig te bespreken. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.

De volgende editie van CLUB NML vindt plaats op donderdag 4 april in FLUOR (Amersfoort) en staat in het teken van het releaseplan. We bespreken de onmisbare stappen als planning, productie en promotie in de aanloop naar je release. Ben jij bezig met een nieuwe release en wil je weten hoe en waarom je een plan maakt?

Nieuwsgierig wie er in het panel zit? We maken de leden een voor een bekend, dus RSVP via Facebook zodat je geen updates mist. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Instagram! Deelname is gratis, maar het is wel noodzakelijk dat je je aanmeldt. Dat kan via de rode knop hiernaast ►

AANMELDKNOP CLUB NML
19030 DC Club nml banner instagram

Foto’s – 21 maart in dB’s

Bekijk hier alle foto’s van de laatste editie.