Bij CLUB NML maken wij het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en muziekindustrieprofessionals. Luister naar het panelgesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.

Op donderdag 6 juni vindt CLUB NML opnieuw plaats in De Helling in Utrecht! Deze avond in het teken van prestatiedruk. Deadlines, geldzorgen, verwachtingen van jezelf en anderen, belangrijke optredens: er zijn veel factoren die kunnen zorgen voor mentale druk. Druk die niet altijd ten goede komt van je (muzikale) prestaties. Diverse experts delen tijdens het panelgesprek de hobbels uit hun carrières, hoe zij omgaan met druk en wat zij doen om optimaal te presteren. Onder het motto ‘presteren kan je leren’ geven we inzichten in handige tools die je als muzikant en music industry professional kan toepassen om met druk om te gaan en jezelf te blijven ontwikkelen. Kom je een biertje drinken?

Mis geen updates: zet jezelf op aanwezig op ons Facebook-evenement! Heb je al een vraag die onze host écht niet mag overslaan? Laat deze dan hieronder achter.

Voornaam*

Achternaam*

Naam school*
 Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Herman Brood Academie Nederlandse Pop Academie Anders, namelijk:

Naam opleiding / afstudeerrichting*

E-mailadres*

Heb je een vraag voor de gasten? Stel hem alvast hieronder!

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan.