Bij CLUB NML maken wij het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en muziekindustrieprofessionals. Luister naar het panelgesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.

Op woensdag 11 september komt CLUB NML terug naar Amersfoort! Deze editie wordt georganiseerd in samenwerking met upcoming creatief collectief AUXI in FLUOR. Deze avond staat in het teken van het succes in de hiphopscene. Het doorbraakmoment in dit genre kan onverwacht dichtbij liggen, maar welke partijen staan op de stoep zodra jij je eerste hit scoort? Wanneer besluit je bijvoorbeeld om wel of niet met een manager in zee te gaan en waar vind je deze eigenlijk? Is het nodig om je tracks uit te brengen via een label en wat voor deals kunnen zij je bieden? Diverse experts delen tijdens het panelgesprek hun ervaringen en geven je tips en tricks om rekening mee te houden. Kom je een biertje drinken?

Mis geen updates: zet jezelf op aanwezig op ons Facebook-evenement! Heb je al een vraag die onze host écht niet mag overslaan? Laat deze dan hieronder achter.

Voornaam*

Achternaam*

Naam school*
 Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Herman Brood Academie Nederlandse Pop Academie Anders, namelijk:

Naam opleiding / afstudeerrichting*

E-mailadres*

Heb je een vraag voor de gasten? Stel hem alvast hieronder!

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan.